Home
Tips en veelgestelde vragen

De borden worden geleverd met een professionele Tesa tape. De keuze voor deze tape is gemaakt omdat de borden dan goed vast blijven zitten maar bij het verwijderen van de borden zijn de lijmresten nog goed te verwijderen.

Uiteraard wordt de kracht van de tape ook aangetast door weer en wind. We garanderen dat de tape onder normale omstandigheden minimaal 1 jaar blijft plakken.

We leveren de raamborden in 3 verschillende maten:
Een raambord is een geheel met 4 vlakken. Links en rechts van het bord zitten twee smalle vlakken die je gebruikt als plakstrips. Met deze vlakken wordt het raambord aan het raam bevestigd.

 • Klein raambord: is een geheel met 4 vlakken. Het volledige bord is 68 x 45 cm. Links en rechts zijn twee kleine vlakken van 4 cm breed waarmee u het bord op het raam kan bevestigen. De middelste 2 vlakken zijn beide 30 cm breed. Op deze vlakken komt twee maal het door jezelf ontworpen ontwerp.
 • Normaal raambord: Het volledige bord is 100 x 70 cm. Links en rechts zijn twee kleine vlakken van 4 cm breed waarmee u het bord op het raam kan bevestigen. De middelste 2 vlakken zijn beide 46 cm breed. Op deze vlakken komt twee maal het door jezelf ontworpen ontwerp.
 • XXL raambord: Het volledige bord is 140 x 100 cm. Links en rechts zijn twee smalle vlakken van 4 cm breed waarmee u het bord op het raam kan bevestigen. De middelste 2 vlakken zijn beide 66 cm breed en 100 cm hoog. Op deze vlakken komt twee maal het door jezelf ontworpen ontwerp. Om te voorkomen dat het XXL raambord te veel wind vangt wordt het bord in twee delen geleverd die boven elkaar moeten worden geplakt.
 • De borden zijn gemaakt van licht gewicht 4mm dikke kanaalplaten. Door het gebruik van polypropyleen zijn de borden weersbestendig en enorm sterk. De ontwerpen worden direct geprint op de borden. De inkten zijn uiteraard water- en UV-bestendig.

  De plek waar het bord komt te hangen is erg belangrijk. Zorg ervoor dat de borden goed zichtbaar zijn voor mensen die met de auto langs komen. Let daarbij op bomen of andere opstakels die het zicht kunnen belemmeren.
  Zorg er verder voor dat het bord zo laag mogelijk hangt waardoor de mensen uw telefoonnummer en de andere gegevens goed kunnen lezen.

  Wanneer er aan de andere kant van het huis nog een weg of pad loopt is het verstandig om aan die zijde een tweede bord of poster op te hangen.

  De materialen die zijn gebruikt voor de borden zijn geschikt voor normale weersomstandigheden. Normaal gesproken kunnen de borden altijd buiten blijven hangen. We adviseren om de borden binnen te halen bij windkracht 7 op de schaal van Beaufort of meer.

  De tuinborden die worden gebruikt zijn gemaakt van staal. Deze borden zijn erg stevig gemaakt en zullen alle weesromstandigheden weerstaan.

  De plaat in het frame is gemaakt van samengeperst PVC en geschikt voor buitengebruik. Aan beide zijde van de plaat zal de bestelde afbeelding worden geplakt.

  * klik op een titel om deze te tonen.

  © JeEigenBord.nl - 2009-2019 - onderdeel van wamos.nl
  Facebook Actie
  Verdien 50% van je aankoopbedrag terug!

  Plaats een foto van Je Eigen Bord op onze Facebookpagina en deel deze met iedereen. Iedere maand trekken we een winnaar.
  Bekijk de actie
  Actie
  Er loopt op dit moment helaas geen actie.
  Winkelwagen